Tramobil City – pieni retkeilyauto

Tramobil City–retkeilyauto tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia liikkumiseen. Se on erittäin kätevä viiden hengen auto jokapäiväiseen ajoon ja samalla monipuolinen kumppani matkailuun ja mitä moninaisimpiin harrastuksiin ja työtehtäviin. City2 on kahdelle henkilölle rekisteröity versio autosta.

Päivittäisessä käytössä nautit varmasti auton erittäin monipuolisesta mukavuusvarustelusta ja miellyttävästä ajettavuudesta. Rentouttavaa ajokokemusta täydentää käsittelyn helppous, jonka tuo Cityn kompakti koko. Tämä retkeilyauto on helppo sijoittaa ahtaaseenkin parkkiruutuun eikä pysäköintihalliinkaan meno ole ongelma. Käyttöautossa tuntuvat mukavalta myös pieni kulutus ja muutoin alhaiset käyttökulut.

Matkalle tai harrastuksiin lähdettäessä pääsee Tramobil Cityn matkailuvarustus oikeuksiinsa. Jo tavallisilla pidemmillä ajomatkoillasikin voit kaivata mahdollisuutta levähtää, nauttia välipalaa, kenties peseytyä. Cityllä matkatessasi se kaikki on mahdollista, juuri silloin kuin haluat. Mökkireissussakin jo matkanteko voi olla nautittavaa.

Harrastuksesi tai työtehtäväsi kestävät ehkä joskus niin pitkään että kaipaat välillä ravintoa, lepoa tai lämpöä. Tramobil City tarjoaa sinulle tukikohdan, kun sitä tarvitset. Sillä pääsee ja se mahtuu lähes mihin vain. Maastossakin voit olla pitkiä aikoja täysin omavaraisena. Vain mielikuvitus asettaa käytölle rajat.

Pidempäänkin matkailuun Tramobil City tuo uusia ulottuvuuksia niin varttuneille kuin nuoremmillekin. Matkailuvarustus sisältaa kätevään pakettiin pakattuna kaikki ne perustoiminnot, mitkä isommissakin matkailuautoissa ovat. Toiminnoista et siis joudu matkallasi tinkimään. Kompaktin koon ansiosta autolla liikkuminen on vaivatonta kaikissa oloissa. Edes majoittuminen kaupungin keskustaan ei tuota Cityllä ongelmia. Isommista autoista poiketen voit myös esimerkiksi ajaa laivoissa henkilöautokannelle – paitsi helppoa myös edullista. Ja kuten todettua, itse matkantekokin on Cityllä taloudellista. Alustana oleva Nissan NV200 on mukavuuden lisäksi myös edistyksellisen pienikulutuksinen ja ympäristöystävällinen.

Voimme toteuttaa muutostyön niin uuteen kuin käytettyynkin alustaan. Malli City siis NV200 Combi-malliin ja City2 NV200 Van-malliin.

Liity siis iloisten reissaajien joukkoon kuten esimerkiksi Hevipakun matkaajat City2-autollaan.